Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Vistema j.d.o.o.

Za prijevoz putnika i usluge turističke agencije osnovana je 2020. godine u Lipiku kao odgovor na globalnu krizu i iznenadnu potrebu tržišta za unaprijed dogovorenim putovanjima s jedne točke na drugu po mjeri klijenta poštujući epidemiološke mjere, komfor klijenta i njihovu intimu. Ideja za osnivanjem turističke agencije proizlazi iz rastuće potrebe klijenata za netaknutom prirodom, izvornom hranom i domaćinskim gostoprimstvom, onim opuštenim i domaćim što samo slavonska duša može ponuditi. Naše se ponude odnose na turistički neotkrivenu zapadnu Slavoniju i kombinaciju te pomalo divlje brdovite Slavonije nepreglednog zelenila Papuka i Psunja s elegantnim austrougarskim štihom Lipika – bisera kontinentalne Hrvatske s prekrasnim konjima lipicancima i nepresušnim izvorima ljekovite termalne vode.

Misija

Prijevoz putnika

Naša je misija pružiti klijentima komforan i siguran prijevoz prema svim najmodernijim standardima uključujući wi-fi hotspot uključen u cijenu Vaše vožnje. Od unaprijed dogovorenih ruta do najma vozila s vozačem 00-24, u potpunosti se prilagođavamo klijentima ovisno o potrebama.

Turistička agencija

Misija naše turističke agencije je pružiti gostima doživljaj izvornoga – izvorne prirode, gastronomije, turbulentne povijesti, osjećaja, istinskog zadovoljstva i dječje zaigranosti, a ovisno o željama klijenata. Naposljetku, misija nam je također u ovom smislu i povećanje broja turističkih dolazaka u destinacije u kojima pružamo usluge kako bismo potaknuli gospodarski rast i nova radna mjesta u bliskoj suradnji s našim partnerima koji to itekako zavređuju – malim OPG-ovima i proizvodnjama, obiteljskim vinarijama, craft pivovarom te obiteljskim smještajima raznih kategorija od hotela ***, planinarskog doma i kuća za odmor ****.

Vizija

Svojim uslugama želimo osigurati dosljedan i održiv razvoj naše tvrtke i vrijednih zaposlenika, pružiti klijentima najbolju moguću uslugu u onom segmentu u kojem je nudimo, a time promovirati naš kraj zapadne Slavonije, prepun bogatih i neiskorištenih potencijala, a time osigurati i njegov gospodarski rast.